Thursday, May 31, 2012

Fashionista Theme For Hantaran

Assalamualaikum w.b.t...memenuhi hajat mak sedara pengantin heheh nak hantaran cupcake tema fashionista,,1st time buat niii punye la takot,,takot xjadi n xmemenuhi hajat pengantin...tema cupcake ni customer nak design macam design Kak Ita Mahat dari blog Gula dan Mentega...tpi alahmdulillah dapat buat gak,,,tq yer Adha kerana diberi kepercayaan buat cupcake ni,,next time leh order lagi ^_^



credit to Kak Ita Mahat from Gula dan Mentega untuk design ni =)

Thursday, May 24, 2012

Tuesday, May 8, 2012

Sepanjang Tempahan Lepas,,Tq Semua

Assalamualaikum w.b.t...agak sibuk sampai terabai dah blog nii kesian die hehee...malas nak cakap lebih-lebih kang jadik citer lain pulak oppsss!! hehe jom layan gambar kek2 nii,,kot teringin order jee ^_^


cupcake coklat plain(sekali dengan bekas plastik single)..ni order dari abg mizan untuk dibawa ke sekolah anaknye...tq



Order ni dari Karla(regular customer) macam biasa Karla order 1 box cream puff dan carrot kek,,carrot kek ni 1 respi tapi Karla mintak buat 2 size kecik,,so price tetap same..tq ye =)


Ija (my best friend hehe) order Banana Chocolate Cake,,,untuk bawak pi opis belanje kawan2,,alhamdulilah murah la rezki tu nanti hehe...tq ye ja len kali try kek lain pulak =)

Snowy Peach Custard Cake untuk sambutan harijadi staff office untuk bulan Mei

Kek Pisang,,Pure Taste Banana Cake...

Assalamualaikum w.b.t....alhamdulillah kek pisang ala2 kampung mendapat sambutan...=)

 kek pisang kecik n besooo...yang besa ni berat dalam 1kg++...

 ni kek pisang and ade teselit kek marble..kek marle tu kite cite kat entry lain ek =)


kek pisang yang gebu n tak terlalu maniss so xde aa muak makan banyak2..hehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...